De gemiddelde prijs per vierkante meter in Katendrecht is € 5,323/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Katendrecht
5.3%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Katendrecht is
32%
De waarde van woningen in Katendrecht zijn het afgelopen jaar opgelopen met
16.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Katendrecht.

Als je woningbezitter wordt in Katendrecht zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 16.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,323 per vierkante meter. Hiermee doet Katendrecht het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Rotterdam. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,130 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Katendrecht voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Katendrecht in Rotterdam?

Een huis kopen in Katendrecht is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Katendrecht in Rotterdam.

In de buurt Katendrecht in Rotterdam is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 10,133 bewoners per vierkante kilometer en 2,800 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Katendrecht zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 825 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Rotterdam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.