De gemiddelde vierkantemeterprijs in Noord is € 3,504/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Noord
3.5%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Noord is
24%
De waarde van huizen in Noord zijn het afgelopen jaar opgelopen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Noord.

Als bezitter van een huis in Noord zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,504 per vierkante meter. Hiermee doet Noord het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente 's-Hertogenbosch. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met -7.0% tot € 4,042 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Noord gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Noord in 's-Hertogenbosch?

Een huis kopen in Noord is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Noord in 's-Hertogenbosch.

In de wijk Noord in 's-Hertogenbosch is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,100 bewoners per vierkante kilometer en 8,900 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 2,945 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in 's-Hertogenbosch on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.