De gemiddelde vierkantemeterprijs in Ambachtenbuurt is € 3,955/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Ambachtenbuurt
6.0%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Ambachtenbuurt is
24%
De waarde van huizen in Ambachtenbuurt zijn het afgelopen jaar opgelopen met
12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Ambachtenbuurt.

Als bezitter van een huis in Ambachtenbuurt zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,955 per vierkante meter. Hiermee doet Ambachtenbuurt het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Schiedam. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,417 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Ambachtenbuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Ambachtenbuurt in Schiedam?

Een huis kopen in Ambachtenbuurt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Ambachtenbuurt in Schiedam.

In de wijk Ambachtenbuurt in Schiedam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,484 bewoners per vierkante kilometer en 765 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Ambachtenbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 295 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Schiedam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.