De gemiddelde vierkantemeterprijs in Toneelspelersbuurt is € 3,146/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Toneelspelersbuurt
5.1%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Toneelspelersbuurt is
30%
De huizenprijzen in Toneelspelersbuurt zijn het afgelopen jaar gestegen met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Toneelspelersbuurt.

Als bezitter van een huis in Toneelspelersbuurt zit je prima. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,146 per vierkante meter. Hiermee doet Toneelspelersbuurt het net zo goed dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Schiedam. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,417 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Toneelspelersbuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Toneelspelersbuurt in Schiedam?

Een huis kopen in Toneelspelersbuurt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Toneelspelersbuurt in Schiedam.

In de wijk Toneelspelersbuurt in Schiedam is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,713 bewoners per vierkante kilometer en 940 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Toneelspelersbuurt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 320 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Schiedam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.