De gemiddelde vierkantemeterprijs in Oranjekwartier is € 3,891/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Oranjekwartier
4.3%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Oranjekwartier is
23%
De prijzen van huizen in Oranjekwartier zijn het afgelopen jaar gegroeid met
13.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Oranjekwartier.

Als bezitter van een huis in Oranjekwartier zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 13.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,891 per vierkante meter. Hiermee doet Oranjekwartier het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Schiedam. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,417 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Oranjekwartier voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Oranjekwartier in Schiedam?

Een huis kopen in Oranjekwartier is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oranjekwartier in Schiedam.

In de wijk Oranjekwartier in Schiedam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,159 bewoners per vierkante kilometer en 470 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Oranjekwartier zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 170 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Schiedam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.