De gemiddelde vierkantemeterprijs in Schiehart is € 3,078/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Schiehart
1.5%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Schiehart is
27%
De huizenprijzen in Schiehart zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Schiehart.

Als bezitter van een huis in Schiehart zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,078 per vierkante meter. Hiermee doet Schiehart het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Schiedam. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,417 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Schiehart achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Schiehart in Schiedam?

Een huis kopen in Schiehart is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Schiehart in Schiedam.

In de wijk Schiehart in Schiedam is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 13,454 bewoners per vierkante kilometer en 1,020 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Schiehart zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 365 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Schiedam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.