De gemiddelde vierkantemeterprijs in Sveaborg en -Dal is € 3,556/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Sveaborg en -Dal
3.1%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Sveaborg en -Dal is
22%
De waarde van huizen in Sveaborg en -Dal zijn het afgelopen jaar gedaald met
-1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Sveaborg en -Dal.

Als je investeert in een huis in Sveaborg en -Dal zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis daalde het afgelopen jaar met -1.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,556 per vierkante meter. Hiermee doet Sveaborg en -Dal het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Schiedam. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,417 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Sveaborg en -Dal achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Sveaborg en -Dal in Schiedam?

Een huis kopen in Sveaborg en -Dal is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Sveaborg en -Dal in Schiedam.

In de wijk Sveaborg en -Dal in Schiedam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,871 mensen per vierkante kilometer en 735 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Sveaborg en -Dal zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 380 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Schiedam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.