De gemiddelde vierkantemeterprijs in Tuindorp is € 4,041/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Tuindorp
3.6%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Tuindorp is
23%
De woningprijzen in Tuindorp zijn het afgelopen jaar toegenomen met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Tuindorp.

Als bezitter van een huis in Tuindorp zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,041 per vierkante meter. Hiermee doet Tuindorp het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Schiedam. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,417 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Tuindorp achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Tuindorp in Schiedam?

Een huis kopen in Tuindorp is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Tuindorp in Schiedam.

In de wijk Tuindorp in Schiedam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,516 bewoners per vierkante kilometer en 445 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Tuindorp zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 200 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Schiedam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.