De gemiddelde vierkantemeterprijs in 't Eigen en Hoogstraat is € 3,130/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in 't Eigen en Hoogstraat
5.4%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in 't Eigen en Hoogstraat is
26%
De waarde van huizen in 't Eigen en Hoogstraat zijn het afgelopen jaar opgelopen met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in 't Eigen en Hoogstraat.

Als je investeert in een huis in 't Eigen en Hoogstraat zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,130 per vierkante meter. Hiermee doet 't Eigen en Hoogstraat het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Son en Breugel. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 12.0% tot € 3,893 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt 't Eigen en Hoogstraat voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in 't Eigen en Hoogstraat in Son en Breugel?

Een huis kopen in 't Eigen en Hoogstraat is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in 't Eigen en Hoogstraat in Son en Breugel.

In de wijk 't Eigen en Hoogstraat in Son en Breugel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,225 mensen per vierkante kilometer en 1,460 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in 't Eigen en Hoogstraat zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 595 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Son en Breugel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.