De gemiddelde vierkantemeterprijs in Reizende man is € 4,484/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Reizende man
0.8%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Reizende man is
33%
De huizenprijzen in Reizende man zijn het afgelopen jaar verminderd met
-8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Reizende man.

Als je een huis koopt in Reizende man zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs verminderde het afgelopen jaar met -8.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,484 per vierkante meter. Hiermee doet Reizende man het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Stichtse Vecht. Hier verminderde de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,702 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Reizende man achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Reizende man in Maarssen?

Een huis kopen in Reizende man is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Reizende man in Maarssen.

In de wijk Reizende man in Maarssen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,299 inwoners per vierkante kilometer en 185 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Reizende man zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 85 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maarssen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.