De gemiddelde vierkantemeterprijs in Otterspoorbroek is € 0/m²

Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Otterspoorbroek is
29%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Otterspoorbroek.

Als bezitter van een huis in Otterspoorbroek zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Otterspoorbroek het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Stichtse Vecht. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,702 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Otterspoorbroek achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Otterspoorbroek in Maarssen?

Een huis kopen in Otterspoorbroek is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Otterspoorbroek in Maarssen.

In de wijk Otterspoorbroek in Maarssen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 160 bewoners per vierkante kilometer en 80 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Otterspoorbroek zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 15 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 6% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maarssen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.