De gemiddelde prijs per vierkante meter in Theresia is € 4,268/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Theresia
2.0%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Theresia is
32%
De prijzen van woningen in Theresia zijn het afgelopen jaar gegroeid met
18.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Theresia.

Als je woningbezitter wordt in Theresia zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 18.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,268 per vierkante meter. Hiermee doet Theresia het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Tilburg. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,427 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Theresia voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Theresia in Tilburg?

Een huis kopen in Theresia is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Theresia in Tilburg.

In de buurt Theresia in Tilburg is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,105 bewoners per vierkante kilometer en 2,475 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Theresia zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 455 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Tilburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.