De gemiddelde vierkantemeterprijs in Wandelbos Zuid is € 3,293/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Wandelbos Zuid
4.3%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Wandelbos Zuid is
36%
De woningwaardes in Wandelbos Zuid zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Wandelbos Zuid.

Als je investeert in een huis in Wandelbos Zuid zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,293 per vierkante meter. Hiermee doet Wandelbos Zuid het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Tilburg. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,427 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Wandelbos Zuid voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Wandelbos Zuid in Tilburg?

Een huis kopen in Wandelbos Zuid is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Wandelbos Zuid in Tilburg.

In de wijk Wandelbos Zuid in Tilburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,540 mensen per vierkante kilometer en 1,140 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Wandelbos Zuid zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 255 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Tilburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.