De lokale huizenprijzen in Máximapark.

Met een woning in Máximapark zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs nam af het afgelopen jaar met -6.0% tot een gemiddelde prijs van € 6,466 per vierkante meter. Hiermee doet Máximapark het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Utrecht. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 5,302 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Máximapark achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Máximapark in Vleuten?

Een huis kopen in Máximapark is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Máximapark in Vleuten.

In de buurt Máximapark in Vleuten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 513 inwoners per vierkante kilometer en 310 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Máximapark zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 195 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 9% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 26% tussen de 25 tot 45 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Vleuten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.