De gemiddelde vierkantemeterprijs in Delftwijk is € 5,148/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Delftwijk
8.1%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Delftwijk is
30%
De woningprijzen in Delftwijk zijn het afgelopen jaar toegenomen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Delftwijk.

Als je een huis koopt in Delftwijk zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,148 per vierkante meter. Hiermee doet Delftwijk het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Haarlem. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 3.0% tot € 5,656 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Delftwijk gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Delftwijk in Haarlem?

Een huis kopen in Delftwijk is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Delftwijk in Haarlem.

In de wijk Delftwijk in Haarlem is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 10,540 inwoners per vierkante kilometer en 2,695 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Delftwijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 650 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Haarlem on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.