De gemiddelde vierkantemeterprijs in Leerdam-Oost is € 3,812/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Leerdam-Oost
4.6%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Leerdam-Oost is
23%
De waarde van huizen in Leerdam-Oost zijn het afgelopen jaar opgelopen met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Leerdam-Oost.

Als bezitter van een huis in Leerdam-Oost zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,812 per vierkante meter. Hiermee doet Leerdam-Oost het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Vijfheerenlanden. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,965 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Leerdam-Oost achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Leerdam-Oost in Leerdam?

Een huis kopen in Leerdam-Oost is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Leerdam-Oost in Leerdam.

In de wijk Leerdam-Oost in Leerdam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,355 bewoners per vierkante kilometer en 1,205 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Leerdam-Oost zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 460 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Leerdam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.