De gemiddelde prijs per vierkante meter in Loper Zuid is € 3,173/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Loper Zuid
2.8%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Loper Zuid is
44%
De woningprijzen in Loper Zuid zijn het afgelopen jaar toegenomen met
1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Loper Zuid.

Met een woning in Loper Zuid zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 1.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,173 per vierkante meter. Hiermee doet Loper Zuid het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Vlaardingen. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,461 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Loper Zuid achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Loper Zuid in Vlaardingen?

Een huis kopen in Loper Zuid is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Loper Zuid in Vlaardingen.

In de buurt Loper Zuid in Vlaardingen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,971 inwoners per vierkante kilometer en 785 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Loper Zuid zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 170 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 7% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Vlaardingen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.