De gemiddelde vierkantemeterprijs in Sportpark Holy is € 0/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Sportpark Holy
-2.6%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Sportpark Holy is
67%
De woningwaardes in Sportpark Holy zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Sportpark Holy.

Als bezitter van een huis in Sportpark Holy zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Sportpark Holy het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Vlaardingen. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,458 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Sportpark Holy achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Sportpark Holy in Vlaardingen?

Een huis kopen in Sportpark Holy is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Sportpark Holy in Vlaardingen.

In de wijk Sportpark Holy in Vlaardingen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 155 bewoners per vierkante kilometer en 30 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Sportpark Holy zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 0 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 0% tussen de 15 tot 25 jaar en 0% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Vlaardingen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.