De lokale huizenmarkt in Noord-Hofland.

Als je woningbezitter wordt in Noord-Hofland zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 14.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,678 per vierkante meter. Hiermee doet Noord-Hofland het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Voorschoten. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,537 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Noord-Hofland voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Noord-Hofland in Voorschoten?

Een huis kopen in Noord-Hofland is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Noord-Hofland in Voorschoten.

In de buurt Noord-Hofland in Voorschoten is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,786 bewoners per vierkante kilometer en 2,550 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Noord-Hofland zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 920 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Voorschoten on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.