De gemiddelde vierkantemeterprijs in Voorburg en omgeving is € 4,058/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Voorburg en omgeving
1.6%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Voorburg en omgeving is
27%
De huizenprijzen in Voorburg en omgeving zijn het afgelopen jaar gestegen met
35.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Voorburg en omgeving.

Als je een huis koopt in Voorburg en omgeving zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 35.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,058 per vierkante meter. Hiermee doet Voorburg en omgeving het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Vught. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 4,458 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Voorburg en omgeving voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Voorburg en omgeving in Vught?

Een huis kopen in Voorburg en omgeving is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Voorburg en omgeving in Vught.

In de wijk Voorburg en omgeving in Vught is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,018 inwoners per vierkante kilometer en 435 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Voorburg en omgeving zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 125 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 9% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 24% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Vught on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.