De gemiddelde vierkantemeterprijs in St.-Annaparochie Bedr. Nij Toerenburg is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in St.-Annaparochie Bedr. Nij Toerenburg is
22%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in St.-Annaparochie Bedr. Nij Toerenburg.

Als je investeert in een huis in St.-Annaparochie Bedr. Nij Toerenburg zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet St.-Annaparochie Bedr. Nij Toerenburg het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Waadhoeke. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 2,449 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt St.-Annaparochie Bedr. Nij Toerenburg achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in St.-Annaparochie Bedr. Nij Toerenburg in St.-Annaparochie?

Een huis kopen in St.-Annaparochie Bedr. Nij Toerenburg is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in St.-Annaparochie Bedr. Nij Toerenburg in St.-Annaparochie.

In de wijk St.-Annaparochie Bedr. Nij Toerenburg in St.-Annaparochie is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 904 mensen per vierkante kilometer en 30 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in St.-Annaparochie Bedr. Nij Toerenburg zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 20 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 17% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in St.-Annaparochie on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.