De gemiddelde prijs per vierkante meter in St.-Annaparochie Noordoost is € 2,531/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in St.-Annaparochie Noordoost
0.0%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in St.-Annaparochie Noordoost is
25%
De waarde van woningen in St.-Annaparochie Noordoost zijn het afgelopen jaar opgelopen met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in St.-Annaparochie Noordoost.

Als woningbezitter in St.-Annaparochie Noordoost zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,531 per vierkante meter. Hiermee doet St.-Annaparochie Noordoost het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Waadhoeke. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 2,449 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt St.-Annaparochie Noordoost voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in St.-Annaparochie Noordoost in St.-Annaparochie?

Een huis kopen in St.-Annaparochie Noordoost is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in St.-Annaparochie Noordoost in St.-Annaparochie.

In de buurt St.-Annaparochie Noordoost in St.-Annaparochie is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,066 mensen per vierkante kilometer en 730 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in St.-Annaparochie Noordoost zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 245 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in St.-Annaparochie on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.