De gemiddelde prijs per vierkante meter in St.-Annaparochie Zuidoost is € 0/m²

Gemiddeld is er flink onderboden in de afgelopen 12 maanden in St.-Annaparochie Zuidoost
-5.5%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in St.-Annaparochie Zuidoost is
47%
De woningprijzen in St.-Annaparochie Zuidoost zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in St.-Annaparochie Zuidoost.

Met een woning in St.-Annaparochie Zuidoost zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet St.-Annaparochie Zuidoost het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Waadhoeke. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 2,449 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt St.-Annaparochie Zuidoost achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in St.-Annaparochie Zuidoost in St.-Annaparochie?

Een huis kopen in St.-Annaparochie Zuidoost is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in St.-Annaparochie Zuidoost in St.-Annaparochie.

In de buurt St.-Annaparochie Zuidoost in St.-Annaparochie is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,793 inwoners per vierkante kilometer en 360 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in St.-Annaparochie Zuidoost zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 85 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 6% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in St.-Annaparochie on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.