De gemiddelde vierkantemeterprijs in De Deijl is € 5,156/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in De Deijl
-1.0%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in De Deijl is
20%
De prijzen van huizen in De Deijl zijn het afgelopen jaar gegroeid met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in De Deijl.

Als je een huis koopt in De Deijl zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,156 per vierkante meter. Hiermee doet De Deijl het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Wassenaar. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 4,938 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Deijl voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in De Deijl in Wassenaar?

Een huis kopen in De Deijl is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Deijl in Wassenaar.

In de wijk De Deijl in Wassenaar is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,877 inwoners per vierkante kilometer en 730 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in De Deijl zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 315 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Wassenaar on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.