De gemiddelde prijs per vierkante meter in Rijksdorp met De Pan is € 7,034/m²

Gemiddeld is er enorm onderboden in de afgelopen 12 maanden in Rijksdorp met De Pan
-12.8%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Rijksdorp met De Pan is
27%
De prijzen van woningen in Rijksdorp met De Pan zijn het afgelopen jaar gegroeid met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Rijksdorp met De Pan.

Als woningbezitter in Rijksdorp met De Pan zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 7,034 per vierkante meter. Hiermee doet Rijksdorp met De Pan het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Wassenaar. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 4,926 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Rijksdorp met De Pan achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Rijksdorp met De Pan in Wassenaar?

Een huis kopen in Rijksdorp met De Pan is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Rijksdorp met De Pan in Wassenaar.

In de buurt Rijksdorp met De Pan in Wassenaar is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 315 mensen per vierkante kilometer en 140 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Rijksdorp met De Pan zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 45 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 9% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Wassenaar on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.