De gemiddelde prijs per vierkante meter in Hushoven is € 4,387/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Hushoven
13.2%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Hushoven is
21%
De waarde van woningen in Hushoven zijn het afgelopen jaar opgelopen met
21.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Hushoven.

Met een woning in Hushoven zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 21.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,387 per vierkante meter. Hiermee doet Hushoven het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Weert. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,056 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Hushoven voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Hushoven in Weert?

Een huis kopen in Hushoven is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hushoven in Weert.

In de buurt Hushoven in Weert is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,252 inwoners per vierkante kilometer en 75 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Hushoven zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 35 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Weert on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.