De gemiddelde prijs per vierkante meter in 's-Gravenzande Buitengebied is € 4,650/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in 's-Gravenzande Buitengebied
-1.3%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in 's-Gravenzande Buitengebied is
23%
De waarde van woningen in 's-Gravenzande Buitengebied zijn het afgelopen jaar opgelopen met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in 's-Gravenzande Buitengebied.

Met een woning in 's-Gravenzande Buitengebied zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,650 per vierkante meter. Hiermee doet 's-Gravenzande Buitengebied het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Westland. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 4,141 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt 's-Gravenzande Buitengebied achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in 's-Gravenzande Buitengebied in 's-Gravenzande?

Een huis kopen in 's-Gravenzande Buitengebied is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in 's-Gravenzande Buitengebied in 's-Gravenzande.

In de buurt 's-Gravenzande Buitengebied in 's-Gravenzande is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 261 inwoners per vierkante kilometer en 1,405 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in 's-Gravenzande Buitengebied zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 475 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in 's-Gravenzande on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.