De lokale woningmarkt in Het Groene Woud.

Als je investeert in een huis in Het Groene Woud zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,911 per vierkante meter. Hiermee doet Het Groene Woud het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Woudenberg. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 4,101 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Het Groene Woud gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Het Groene Woud in Woudenberg?

Een huis kopen in Het Groene Woud is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Het Groene Woud in Woudenberg.

In de wijk Het Groene Woud in Woudenberg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,292 mensen per vierkante kilometer en 515 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Het Groene Woud zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 290 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 30% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 6% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Woudenberg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.