De gemiddelde prijs per vierkante meter in Vollenhove is € 4,321/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Vollenhove
7.7%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Vollenhove is
40%
De woningprijzen in Vollenhove zijn het afgelopen jaar toegenomen met
22.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Vollenhove.

Met een woning in Vollenhove zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 22.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,321 per vierkante meter. Hiermee doet Vollenhove het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Zeist. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 4,958 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Vollenhove voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Vollenhove in Zeist?

Een huis kopen in Vollenhove is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vollenhove in Zeist.

In de buurt Vollenhove in Zeist is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,361 inwoners per vierkante kilometer en 2,395 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Vollenhove zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 675 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 21% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zeist on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.