De gemiddelde prijs per vierkante meter in Weidegebied is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 15 tot 25 jaar in Weidegebied is
26%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Weidegebied.

Met een woning in Weidegebied zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Weidegebied het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Zeist. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 4,958 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Weidegebied achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Weidegebied in Zeist?

Een huis kopen in Weidegebied is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Weidegebied in Zeist.

In de buurt Weidegebied in Zeist is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 29 inwoners per vierkante kilometer en 45 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Weidegebied zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 15 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 22% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 25 tot 45 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zeist on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.