De gemiddelde vierkantemeterprijs in Rokkehage c.a. is € 0/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Rokkehage c.a.
2.7%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Rokkehage c.a. is
24%
De woningwaardes in Rokkehage c.a. zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Rokkehage c.a..

Als je een huis koopt in Rokkehage c.a. zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Rokkehage c.a. het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Zoetermeer. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,745 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Rokkehage c.a. achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Rokkehage c.a. in Zoetermeer?

Een huis kopen in Rokkehage c.a. is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Rokkehage c.a. in Zoetermeer.

In de wijk Rokkehage c.a. in Zoetermeer is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 206 inwoners per vierkante kilometer en 70 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Rokkehage c.a. zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 35 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zoetermeer on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.