Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Diedenweg 103-II.
Diedenweg 103-II
6706CLWageningen

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
6706CL, Wageningen
Type
appartement
Wonen
57m²
Geschatte waarde
€ 211.000 – € 242.000
Dit fraaie en genoeglijke appartement staat in de rustige Boven- en Benedenbuurt in Wageningen. Het huis is opgeleverd in 1954. Dit huis komt met een inpandige berging, heeft een plat dak en is uitgerust met gedeeltelijk dubbel glas. Dit appartement is in 2020 voor het laatst gewisseld van eigenaar.
Met een huis in Boven- en Benedenbuurt zit je prima. De woningwaarde in de buurt is net zo snel omhoog gegaan als in heel Wageningen. Het afgelopen kwartaal zijn er 11 huizen verkocht in Boven- en Benedenbuurt. Huizen in Boven- en Benedenbuurt zijn over het algemeen 25 dagen op de markt, dus als huizenjager moet je snel zijn.
Qua inwoners van Boven- en Benedenbuurt zit je als familie wel goed. De meeste bewoners in Boven- en Benedenbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal wonen er 605 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Boven- en Benedenbuurt wordt gemiddeld met 7% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Diedenweg 103-II57m²-Bekijk koopsom →
Diedenweg 99-I57m² · € 189.000Bekijk koopsom →
Broekemalaan 874m² · (17 m² groter)€ 230.000Bekijk koopsom →
Bernhardstraat 21-II60m² · (3 m² groter)€ 185.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Diedenweg 103-II in Wageningen écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Diedenweg 103-II? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Diedenweg 103-II, Wageningen

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Diedenweg 103-II, Wageningen.
Diedenweg 99-I
6706CL0,02km afstand
Verkoopdatum
8 jul 2020
Woonoppervlak
57
Vraagprijs
€ 189.000·€ 3.315/m²
Broekemalaan 8
6703GL0,43km afstand
Verkoopdatum
28 dec 2020
Woonoppervlak
74(17 m² groter)
Vraagprijs
€ 230.000·€ 3.108/m²
Bernhardstraat 21-II
Verkoopdatum
13 okt 2020
Woonoppervlak
60(3 m² groter)
Vraagprijs
€ 185.000·€ 3.083/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Diedenweg 103-II
6706CLWageningen

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Diedenweg 103-II, 6706CL, Wageningen

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Diedenweg 103-II, 6706CL, Wageningen

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Diedenweg 103-II, 6706CL, Wageningen

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overDiedenweg 103-II.

1954

Bouwjaar

57

Wonen

1

Woonlagen

1

Kamers

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Diedenweg 103-II, Wageningen

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de woningmarkt verwerkt. Wij destileren uit miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij met meer zelfvertrouwen op huizenjacht kan gaan.

  Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze data, waardoor je met meer zelfvertrouwen een nieuwe stekkie kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot onbeperkt veel woningwaarderapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle data die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze tarieven

 • Als kersverse gebruiker kan je Walter Plus 7 dagen gratis proberen. Je betaalt geen aansluitkosten om de proefperiode te beginnen en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus aanschaffen via je account pagina. Lees meer ->

 • Helaas! Voor zover wij weten zijn Diedenweg 103-II niet op de markt. Dat betekent dat je dit appartement op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen nieuwe stekkie in Wageningen wonen? Dan kan je kijken naar recent verkochte panden in Boven- en Benedenbuurt die wel op de markt zijn.

  Zodra je het appartement van je dromen hebt gevonden, check dan alle data netjes bij elkaar met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je data opvragen van alle huizen in Boven- en Benedenbuurt, Wageningen of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen data over het Diedenweg 103-II, maar ook over de omgeving. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs huizen in deze buurt zijn gewisseld van eigenaar. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Wageningen.

  Als je de precieze data wil weten over hoe Boven- en Benedenbuurt het doet vergeleken met Wageningen, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de buurt, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je data opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Boven- en Benedenbuurt, Wageningen of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Diedenweg 103-II geeft je de belangrijkste data die experts hebben, overzichtelijk netjes bij elkaar. Eigenlijk is het een soort werkmap van het huis, waarin je makkelijk alle data over dit appartement en de trends in de buurt Boven- en Benedenbuurt kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je toegang hebt tot meer dan alleen de data van Diedenweg 103-II. Met een abonnement op Walter Plus kan je data opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Boven- en Benedenbuurt, Wageningen of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van het huis
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale woningmarkt in Boven- en Benedenbuurt
  • verkoopprijs en WOZ waardes van referentiepanden in Boven- en Benedenbuurt
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Diedenweg 103-II (+ € 14,95)
 • Natuurlijk. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Diedenweg 103-II in Wageningen.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de buurt Boven- en Benedenbuurt, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de verkoopprijzen van recent verkochte panden en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je exact zien hoeveel kans je maakt om Diedenweg 103-II in Wageningen je nieuwe nieuwe stekkie te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit appartement in Wageningen.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Diedenweg 103-II, Wageningen
  • Exacte verkoopprijzen van 100+ recent verkochte panden in Boven- en Benedenbuurt
  • Analyse van het biedgedrag in Boven- en Benedenbuurt, Wageningen
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op voorlopig koopcontract
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons aankopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer data over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Diedenweg 103-II in Wageningen door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.