Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Karel Doormanstraat 26-B.
Karel Doormanstraat 26-B
7461ERRijssen

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
7461ER, Rijssen
Type
eengezinswoning
Wonen
190m²
Geschatte waarde
€ 698.000 – € 792.000
Dit karakteristieke en aanzienlijke vrijstaande huis staat in de landelijke buurt Kern rand Oost in Rijssen. Het huis is opgeleverd in 2016. Dit vrijstaande huis is in 2019 voor het laatst gewisseld van eigenaar.
Als je woningbezitter wordt in Kern rand Oost zit je goed. De woningwaarde in de buurt is sneller omhoog gegaan dan in heel Rijssen. Het vorige kwartaal zijn er 3 huizen verkocht in Kern rand Oost. Huizen in Kern rand Oost zijn gemiddeld 23 dagen op de markt, dus als huizenjager moet je snel zijn.
Qua bewoners van Kern rand Oost zit je als senior wel goed. De meeste bewoners in Kern rand Oost zijn 65 jaar of ouder en in totaal wonen er 230 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Kern rand Oost wordt gemiddeld met 4% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Karel Doormanstraat 26-B190m²-Bekijk koopsom →
Markeloseweg 17190m² · € 649.000Bekijk koopsom →
Barmsijs 28228m² · (38 m² groter)€ 599.000Bekijk koopsom →
Herderstasje 54202m² · (12 m² groter)€ 639.000Bekijk koopsom →
Peller 34191m² · (1 m² groter)€ 599.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Karel Doormanstraat 26-B in Rijssen écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Karel Doormanstraat 26-B? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Karel Doormanstraat 26-B, Rijssen

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Karel Doormanstraat 26-B, Rijssen.
Markeloseweg 17
7461EB0,29km afstand
Verkoopdatum
21 dec 2020
Woonoppervlak
190
Vraagprijs
€ 649.000·€ 3.415/m²
Barmsijs 28
7463BA1,49km afstand
Verkoopdatum
18 mei 2020
Woonoppervlak
228(38 m² groter)
Vraagprijs
€ 599.000·€ 2.627/m²
Herderstasje 54
7463EA2,72km afstand
Verkoopdatum
29 okt 2020
Woonoppervlak
202(12 m² groter)
Vraagprijs
€ 639.000·€ 3.163/m²
Peller 34
7463DC2,60km afstand
Verkoopdatum
13 jul 2020
Woonoppervlak
191(1 m² groter)
Vraagprijs
€ 599.000·€ 3.136/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Karel Doormanstraat 26-B
7461ERRijssen

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Karel Doormanstraat 26-B, 7461ER, Rijssen

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Karel Doormanstraat 26-B, 7461ER, Rijssen

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Karel Doormanstraat 26-B, 7461ER, Rijssen

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overKarel Doormanstraat 26-B.

2016

Bouwjaar

190

Wonen

3

Woonlagen

4

Kamers

0

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Karel Doormanstraat 26-B, Rijssen

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een datamodel gebouwd dat razendsnel allerlei informatie over de woningmarkt verwerkt. Wij destileren uit miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij met meer zelfvertrouwen op huizenjacht kan gaan.

  Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze informatie, waardoor je met meer zelfvertrouwen een nieuwe stekkie kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot onbeperkt veel woningwaarderapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle informatie die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze tarieven

 • Als kersverse gebruiker kan je Walter Plus 7 dagen gratis proberen. Je betaalt geen aansluitkosten om de proefperiode te beginnen en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus aangaan via je account pagina. Lees meer ->

 • Jammer! Voor zover wij weten zijn Karel Doormanstraat 26-B niet op de markt. Dat betekent dat je dit vrijstaande huis op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen nieuwe stekkie in Rijssen wonen? Dan kan je kijken naar recent verkochte huizen in Kern rand Oost die wel op de markt zijn.

  Zodra je het vrijstaande huis van je dromen hebt gevonden, check dan alle informatie netjes bij elkaar met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je informatie opvragen van alle huizen in Kern rand Oost, Rijssen of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen informatie over het Karel Doormanstraat 26-B, maar ook over de omgeving. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs huizen in deze buurt zijn gewisseld van eigenaar. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Rijssen.

  Als je de precieze informatie wil weten over hoe Kern rand Oost het doet vergeleken met Rijssen, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de buurt, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je informatie opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Kern rand Oost, Rijssen of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Karel Doormanstraat 26-B geeft je de belangrijkste informatie die vastgoedexperts hebben, overzichtelijk netjes bij elkaar. Eigenlijk is het een soort werkmap van het huis, waarin je makkelijk alle informatie over dit vrijstaande huis en de trends in de buurt Kern rand Oost kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je toegang hebt tot meer dan alleen de informatie van Karel Doormanstraat 26-B. Met een abonnement op Walter Plus kan je informatie opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Kern rand Oost, Rijssen of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van het huis
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale woningmarkt in Kern rand Oost
  • koopsom en WOZ waardes van referentiepanden in Kern rand Oost
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Karel Doormanstraat 26-B (+ € 14,95)
 • Natuurlijk. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Karel Doormanstraat 26-B in Rijssen.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de buurt Kern rand Oost, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de koopsommen van recent verkochte huizen en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je precies zien hoeveel kans je maakt om Karel Doormanstraat 26-B in Rijssen je nieuwe nieuwe stekkie te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit vrijstaande huis in Rijssen.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Karel Doormanstraat 26-B, Rijssen
  • Exacte koopsommen van 100+ recent verkochte huizen in Kern rand Oost
  • Analyse van het biedgedrag in Kern rand Oost, Rijssen
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op voorlopig koopcontract
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons een huis kopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer informatie over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Karel Doormanstraat 26-B in Rijssen door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.