Wat kost Walter's Aankoopservice?

De Walter Expert plaatst de biedingen, onderhandelt met de verkoper en berekent de werkelijke waarde van de woning voor elk bod, zodat je niet te veel betaalt.

Naast het begeleiden door het koopproces, stelt de Walter Expert ook op maat gemaakt biedadvies voor je op, afgestemd op jouw behoeften. Hoewel de kernservice alle essentiële aspecten van het kopen van je woning dekt, bieden we ook optionele extra’s voor aanvullende ondersteuning:

  • Bouwkundige Keuring (€450): Voor een extra vergoeding kun je een gedetailleerde bouwkundige keuring laten uitvoeren door lokale experts, zodat je gemoedsrust hebt over de staat van je potentiële nieuwe woning.
  • Taxatierapport (€850): Zorg voor je financiering met een gecertificeerd taxatierapport, beschikbaar als extra optie bij de service.

Een ander groot voordeel van de service is dat je toegang hebt tot een advocaat die de koopakte zal beoordelen en beschikbaar is voor al je juridische vragen. Ten slotte helpt je Walter Expert je bij het vinden van de beste en meest betaalbare notaris.

Kortom, de Aankoopservice biedt uitgebreide en professionele ondersteuning voor een vast bedrag van €3.650. Met de hulp van een Walter Expert, een advocaat en de mogelijkheid om taxatie- en bouwkundige keuring diensten toe te voegen, kun je er zeker van zijn dat je de beste deal krijgt bij de aankoop van je nieuwe woning.

Meer verhalen van Walter Living

De voordelen van een datagedreven aankoopmakelaar
Marcel de Graaf |

De voordelen van een datagedreven aankoopmakelaar

Bij het kopen van een huis gaat het niet alleen om het vinden van de perfecte woning, maar ook om het navigeren door het complexe aankoopproces. Gelukkig is er Walter, jouw betrouwbare digitale aankoopmakelaar die je helpt bij elke stap die je moet nemen.

Huis kopen & bieden · 3 minuten leestijd
Zelf een hypotheek afsluiten? Goed te doen, maar denk wel hieraan.
Marcel de Graaf |

Zelf een hypotheek afsluiten? Goed te doen, maar denk wel hieraan.

Vroeger, toen de melkflessen nog van glas waren, ging je met een stapel papier onder de arm naar de hypotheekadviseur. Dit kan nog steeds, maar je kunt soms ook zelf een hypotheek afsluiten. En dat is makkelijker dan je denkt. Mits je goed bent voorbereid.

Huis kopen & bieden · 3 minuten leestijd

Klaar om Walter te proberen?

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.
Probeer Walter gratis
Alle verhalen
Volgend verhaal
De voordelen van een datagedreven aankoopmakelaar