De gemiddelde vierkantemeterprijs in Hofkamp is € 3,006/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Hofkamp
4.9%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Hofkamp is
21%
De huizenprijzen in Hofkamp zijn het afgelopen jaar gestegen met
12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Hofkamp.

Als je een huis koopt in Hofkamp zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,006 per vierkante meter. Hiermee doet Hofkamp het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Almelo. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 2,601 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Hofkamp voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Hofkamp in Almelo?

Een huis kopen in Hofkamp is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hofkamp in Almelo.

In de wijk Hofkamp in Almelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 395 inwoners per vierkante kilometer en 1,545 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Hofkamp zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 575 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Almelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.