De gemiddelde vierkantemeterprijs in Herenweg is € 3,945/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Herenweg
1.1%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Herenweg is
34%
De woningprijzen in Herenweg zijn het afgelopen jaar toegenomen met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Herenweg.

Als je investeert in een huis in Herenweg zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,945 per vierkante meter. Hiermee doet Herenweg het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Alphen aan den Rijn. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,800 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Herenweg achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Herenweg in Alphen aan den Rijn?

Een huis kopen in Herenweg is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Herenweg in Alphen aan den Rijn.

In de wijk Herenweg in Alphen aan den Rijn is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,677 mensen per vierkante kilometer en 720 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Herenweg zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 145 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Alphen aan den Rijn on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.