De gemiddelde vierkantemeterprijs in Vermeerkwartier is € 5,278/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Vermeerkwartier
5.4%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Vermeerkwartier is
27%
De prijzen van huizen in Vermeerkwartier zijn het afgelopen jaar gegroeid met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Vermeerkwartier.

Als je een huis koopt in Vermeerkwartier zit je prima. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,278 per vierkante meter. Hiermee doet Vermeerkwartier het net zo goed dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Amersfoort. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 4,387 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Vermeerkwartier achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Vermeerkwartier in Amersfoort?

Een huis kopen in Vermeerkwartier is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vermeerkwartier in Amersfoort.

In de wijk Vermeerkwartier in Amersfoort is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,531 inwoners per vierkante kilometer en 3,000 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Vermeerkwartier zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 955 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Amersfoort on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.