De gemiddelde prijs per vierkante meter in Burgwallen-Oude Zijde is € 8,515/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Burgwallen-Oude Zijde
3.2%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Burgwallen-Oude Zijde is
49%
De woningprijzen in Burgwallen-Oude Zijde zijn het afgelopen jaar toegenomen met
13.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Burgwallen-Oude Zijde.

Als je woningbezitter wordt in Burgwallen-Oude Zijde zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 13.0% tot een gemiddelde prijs van € 8,515 per vierkante meter. Hiermee doet Burgwallen-Oude Zijde het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Amsterdam. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 7,565 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Burgwallen-Oude Zijde voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Burgwallen-Oude Zijde in Amsterdam?

Een huis kopen in Burgwallen-Oude Zijde is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Burgwallen-Oude Zijde in Amsterdam.

In de buurt Burgwallen-Oude Zijde in Amsterdam is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 12,784 bewoners per vierkante kilometer en 3,195 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Burgwallen-Oude Zijde zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 235 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 5% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Amsterdam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.