De gemiddelde vierkantemeterprijs in Rijkerswoerd is € 3,113/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Rijkerswoerd
2.5%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Rijkerswoerd is
23%
De woningwaardes in Rijkerswoerd zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Rijkerswoerd.

Als je investeert in een huis in Rijkerswoerd zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,113 per vierkante meter. Hiermee doet Rijkerswoerd het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Arnhem. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,612 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Rijkerswoerd achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Rijkerswoerd in Arnhem?

Een huis kopen in Rijkerswoerd is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Rijkerswoerd in Arnhem.

In de wijk Rijkerswoerd in Arnhem is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,557 mensen per vierkante kilometer en 5,420 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Rijkerswoerd zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 2,290 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Arnhem on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.