De gemiddelde prijs per vierkante meter in Buitengebied Noord is € 4,217/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Buitengebied Noord
5.4%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Buitengebied Noord is
22%
De prijzen van woningen in Buitengebied Noord zijn het afgelopen jaar gegroeid met
50.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Buitengebied Noord.

Met een woning in Buitengebied Noord zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 50.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,217 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied Noord het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Barendrecht. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,695 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Buitengebied Noord voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Buitengebied Noord in Barendrecht?

Een huis kopen in Buitengebied Noord is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied Noord in Barendrecht.

In de buurt Buitengebied Noord in Barendrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 86 inwoners per vierkante kilometer en 80 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Buitengebied Noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 35 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Barendrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.