De gemiddelde prijs per vierkante meter in Buitengebied Zuid is € 4,328/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Buitengebied Zuid
1.5%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Buitengebied Zuid is
27%
De waarde van woningen in Buitengebied Zuid zijn het afgelopen jaar opgelopen met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Buitengebied Zuid.

Met een woning in Buitengebied Zuid zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,328 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied Zuid het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Barendrecht. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,695 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Buitengebied Zuid voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Buitengebied Zuid in Barendrecht?

Een huis kopen in Buitengebied Zuid is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied Zuid in Barendrecht.

In de buurt Buitengebied Zuid in Barendrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 436 inwoners per vierkante kilometer en 975 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Buitengebied Zuid zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 470 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 23% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Barendrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.