De gemiddelde vierkantemeterprijs in Haagpoort is € 4,011/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Haagpoort
2.4%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Haagpoort is
33%
De waarde van huizen in Haagpoort zijn het afgelopen jaar opgelopen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Haagpoort.

Als bezitter van een huis in Haagpoort zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,011 per vierkante meter. Hiermee doet Haagpoort het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Breda. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,893 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Haagpoort gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Haagpoort in Breda?

Een huis kopen in Haagpoort is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Haagpoort in Breda.

In de wijk Haagpoort in Breda is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,731 bewoners per vierkante kilometer en 1,070 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Haagpoort zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 330 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Breda on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.