De gemiddelde vierkantemeterprijs in Hagebeemd is € 0/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Hagebeemd
4.6%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Hagebeemd is
24%
De huizenprijzen in Hagebeemd zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Hagebeemd.

Als je investeert in een huis in Hagebeemd zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Hagebeemd het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Breda. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,893 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Hagebeemd achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Hagebeemd in Breda?

Een huis kopen in Hagebeemd is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hagebeemd in Breda.

In de wijk Hagebeemd in Breda is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 24 mensen per vierkante kilometer en 75 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Hagebeemd zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 35 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Breda on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.