De gemiddelde vierkantemeterprijs in Ruitersbos is € 4,397/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Ruitersbos
0.3%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Ruitersbos is
37%
De huizenprijzen in Ruitersbos zijn het afgelopen jaar gedaald met
-9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Ruitersbos.

Als je investeert in een huis in Ruitersbos zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs daalde het afgelopen jaar met -9.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,397 per vierkante meter. Hiermee doet Ruitersbos het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Breda. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,893 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Ruitersbos achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Ruitersbos in Breda?

Een huis kopen in Ruitersbos is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Ruitersbos in Breda.

In de wijk Ruitersbos in Breda is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,465 mensen per vierkante kilometer en 1,190 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Ruitersbos zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 285 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Breda on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.