De gemiddelde vierkantemeterprijs in Zuidoostelijke Buitenwijken Ter Weijde is € 3,447/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Zuidoostelijke Buitenwijken Ter Weijde
6.7%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Zuidoostelijke Buitenwijken Ter Weijde is
22%
De woningwaardes in Zuidoostelijke Buitenwijken Ter Weijde zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Zuidoostelijke Buitenwijken Ter Weijde.

Als je een huis koopt in Zuidoostelijke Buitenwijken Ter Weijde zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,447 per vierkante meter. Hiermee doet Zuidoostelijke Buitenwijken Ter Weijde het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Culemborg. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,829 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Zuidoostelijke Buitenwijken Ter Weijde voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Zuidoostelijke Buitenwijken Ter Weijde in Culemborg?

Een huis kopen in Zuidoostelijke Buitenwijken Ter Weijde is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zuidoostelijke Buitenwijken Ter Weijde in Culemborg.

In de wijk Zuidoostelijke Buitenwijken Ter Weijde in Culemborg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,261 inwoners per vierkante kilometer en 3,530 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Zuidoostelijke Buitenwijken Ter Weijde zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,245 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Culemborg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.