De gemiddelde prijs per vierkante meter in Verspreide bebouwing is € 0/m²

Gemiddeld is er flink onderboden in de afgelopen 12 maanden in Verspreide bebouwing
-7.5%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Verspreide bebouwing is
24%
De huizenprijzen in Verspreide bebouwing zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Verspreide bebouwing.

Met een woning in Verspreide bebouwing zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide bebouwing het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Dordrecht. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,409 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide bebouwing achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Verspreide bebouwing in Dordrecht?

Een huis kopen in Verspreide bebouwing is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide bebouwing in Dordrecht.

In de buurt Verspreide bebouwing in Dordrecht is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 11 inwoners per vierkante kilometer en 220 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Verspreide bebouwing zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 75 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 9% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Dordrecht on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.