De gemiddelde prijs per vierkante meter in Zandvoortselaan en Berkenrode en omgeving is € 6,510/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Zandvoortselaan en Berkenrode en omgeving
1.4%
Het percentage inwoners tussen de 0 tot 15 jaar in Zandvoortselaan en Berkenrode en omgeving is
22%
De waarde van woningen in Zandvoortselaan en Berkenrode en omgeving zijn het afgelopen jaar opgelopen met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Zandvoortselaan en Berkenrode en omgeving.

Met een woning in Zandvoortselaan en Berkenrode en omgeving zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 6,510 per vierkante meter. Hiermee doet Zandvoortselaan en Berkenrode en omgeving het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Heemstede. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 5,560 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Zandvoortselaan en Berkenrode en omgeving voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Zandvoortselaan en Berkenrode en omgeving in Heemstede?

Een huis kopen in Zandvoortselaan en Berkenrode en omgeving is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zandvoortselaan en Berkenrode en omgeving in Heemstede.

In de buurt Zandvoortselaan en Berkenrode en omgeving in Heemstede is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,723 inwoners per vierkante kilometer en 865 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Zandvoortselaan en Berkenrode en omgeving zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 370 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 18% tussen de 25 tot 45 jaar en 21% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Heemstede on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.