De gemiddelde vierkantemeterprijs in Glaciswijk is € 0/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Glaciswijk
-3.2%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Glaciswijk is
23%
De woningwaardes in Glaciswijk zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Glaciswijk.

Als je een huis koopt in Glaciswijk zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Glaciswijk het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Hellevoetsluis. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 3,185 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Glaciswijk achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Glaciswijk in Hellevoetsluis?

Een huis kopen in Glaciswijk is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Glaciswijk in Hellevoetsluis.

In de wijk Glaciswijk in Hellevoetsluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,735 inwoners per vierkante kilometer en 370 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Glaciswijk zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 105 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hellevoetsluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.