De gemiddelde prijs per vierkante meter in Vlotbrug is € 0/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Vlotbrug
7.7%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Vlotbrug is
24%
De woningwaardes in Vlotbrug zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Vlotbrug.

Als woningbezitter in Vlotbrug zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Vlotbrug het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Hellevoetsluis. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 3,185 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Vlotbrug achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Vlotbrug in Hellevoetsluis?

Een huis kopen in Vlotbrug is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vlotbrug in Hellevoetsluis.

In de buurt Vlotbrug in Hellevoetsluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,202 mensen per vierkante kilometer en 115 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Vlotbrug zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 45 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hellevoetsluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.