De gemiddelde vierkantemeterprijs in Molendijkhoek is € 2,575/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Molendijkhoek
1.3%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Molendijkhoek is
22%
De woningprijzen in Molendijkhoek zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Molendijkhoek.

Als je investeert in een huis in Molendijkhoek zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,575 per vierkante meter. Hiermee doet Molendijkhoek het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Hengelo. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,894 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Molendijkhoek achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Molendijkhoek in Hengelo?

Een huis kopen in Molendijkhoek is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Molendijkhoek in Hengelo.

In de wijk Molendijkhoek in Hengelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,675 mensen per vierkante kilometer en 685 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Molendijkhoek zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 285 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hengelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.